12:00

Borås Bandy

Referat: Mosseruds GF/Karlstad Bandy - Borås Bandy

Vi gjorde det!!!!
Som nykomlingar är Borås Bandy klara för spel i division 1 nästa säsong. Efter 2-3 i paus drar vi ifrån ordentöigt och vinner til slut med hela 3-10, varav de fyra sista målen kom under dryga 10 minuter innan matchen blåstes av.
Vinnare av div 2 Västergötland med tre(!) omgångar kvar att spela - en grym prrestation av alla i och kring laget.

Referat värt namnet kommer då allt lagt sig......nu ska laget först spela returmöte mot samma motståndare hemma i Borås kl 16.00 idag. Ett glatt och stolt gäng men utan något annat än äran att spela om de kommande omgångarna.

MIkael Eklöf gjorde sin 50:e poäng senast mot Blåsut BK-U och adderade ytterligare tre poäng nu och Stolp Jonas Carlsson gjorde comeback efter lång tids frånvaro pga bla operation. Grattis till er båda!

Men som sagt igår hände det och laget som gjorde det på plats på Tingvalla i Karlstad var:

Lagledare för dagen: Niklas Wennström

Välkomna ner till Bodavallen för att se och hylla våra iskrigare och även se vårt härliga div 3 lag spela strax efter div 2 matchen.